Cashcontrol Incasso- en informatiediensten goudpartner VFC Vlaardingen

Frans_Hakvoort_Cashcontrol

Cashcontrol is een goede bekende van VFC. Het bedrijf is drie jaar lang gewaardeerd hoofd- Shirtsponsor geweest van VFC selectie.
Dit jaar heeft Frans Hakvoort (Directeur/eigenaar) en Ed Nijboer (Teamleider) gekozen voor het gouden partnership. Een uitstekende keuze en we zijn blij met de sponsoring van een gespecialiseerd bedrijf als Cashcontrol.

Cashcontrol Informatiediensten zorgt voor het voorkomen van  openstaande posten, U kunt de kredietwaardigheid toetsen van uw klanten, door het aanvragen van een kredietrapport.
Vooraf weten wat de financiële situatie van uw klant is. Weet met wie u zaken doet! Debiteurenbezoek wordt gedaan om een langdurige en zeer kostbare gerechtelijke invordering te voorkomen. Er worden zowel zakelijke en particulieren debiteuren bezocht, door onze eigen mensen van Cashcontrol.

Het incasseren van openstaande posten is vaak een kwestie van noodzaak maar meer nog een zaak van principe. Door de debiteur te overtuigen dat een openstaande post toch echt betaald moet worden. Veel debiteuren gaan pas tot betaling over als de vordering in handen is gegeven van een professionele incasseerder.

Ed Nijboer, Incasso teamleider geeft leiding aan een team van incasso medewerkers, leidt de werkzaamheden in goede banen en onderhoudt de contacten met onze opdrachtgevers.
Wij hanteren het principe van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren. Dit houdt in dat wij tussen partijen bemiddelen om vorderingen betaalt te krijgen.

Cashcontrol Incassodiensten heeft zich vooral toegelegd op deze specialisatie. De werknemers van Cashcontrol hebben jarenlange werkervaring opgedaan bij verschillende incassobureaus,
gerechtsdeurwaarders en als debiteurenbewakers. Tevens hebben onze medewerkers werkzaamheden, op projectbasis, verricht bij onze opdrachtgevers.

Cashcontrol is in staat uw vorderingen te behandelen van de sommatiefase tot en met de executiefase.
Zij verzorgen:
1. Reguliere incasso, behandelen van vorderingen in binnen- en buitenland,
2. Brievenservices,
3. Consultancy en Detachering.

Meer weten? Neem contact op met sales@cashcontrol.nl

Zie www.cashcontrol.nl
Zie www.debiteurenbezoeken.nl

logo-cashcontrol-incass   logo-cashcontrol

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *