MHZ-Advocaten, goudpartner van VFC

mhz-advocaten-720x340

Met recht allround.

Op 3 mei j.l. werd er door VFC gewonnen tegen OVV met 2-1. De bal waarmee werd gespeeld… werd juist die wedstrijd gesponsord door MHZ-Advocaten. Sinds enkele maanden heeft het advocaten kantoor uit Schiedam zich verbonden aan onze vereniging. Het bedrijf ging direct voor Goudpartner en geeft daarmee aan geen gras te laten groeien over de zaken, zelfs als dit geen rechtszaken zijn.

Het bedrijf wordt bestierd door drie zwaargewichten op rechtsgebied. Mr. Ronald Zwiers, Mr. J.C. Hardam en W.F.C. van Wegen. Elk van de partners heeft zijn eigen specialismen op rechtsgebied. De combinatie van alle medewerkers is zo’n beetje de sterkste partner op rechtsgebied, die een ondernemer aan zijn zijde kan hebben. Of tegenover zich natuurlijk. Eén van de partners stelt dat eerst en vooral de dialoog wordt gezocht voordat er overgegaan wordt tot andere maatregelen. “Allereerst proberen we op basis van een of meerdere goede gesprekken tot overeenstemming te komen tussen partijen. Als daar geen bevredigende oplossing uit komt, gaan we andere opties bekijken.” Voor ondernemers die steun zoeken op juridisch gebied, kan MHZ-Advocaten diensten bewijzen bij woonrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en strafrecht. Het gaat dan bijvoorbeeld om geschillen met een verhuurder, het ontslaan van een medewerker, contractrecht, strafzaken, kwesties waarbij letsel is veroorzaakt of erfrecht.

Het meest bijzondere aan deze goud sponsor is dat er gebruik gemaakt wordt van flexibele tarieven. De filosofie hier achter: de een is nu eenmaal niet zo vermogend als de ander maar iedereen heeft wel recht om zich te laten adviseren/vertegenwoordigen door uitstekende advocaten. Om die reden is het tarief bespreekbaar. Een uitstekende aanvulling dus in onze sponsorploeg, deze breed georiënteerde rechtskundige praktijk.

logo-mhz-advocaten

 

 

Professor Kamerlingh Onneslaan nr. 244 te (3112 VM) Schiedam.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *