Mundo Kinderopvang partner Vlaardingse VFC Kwekkertjes

jan_stijger-monique_tekenen-partnercontract_vfc_vlaardingen_mundo-kinderopvang

Grote speler in kinderopvang stelt VFC voetbaltalenten van de toekomst veilig.

vfc_mundo_shirtVFC Vlaardingen heeft een partnerovereenkomst getekend met Mundo Kinderopvang. Voor een periode van 3 jaar wordt Mundo Kinderopvang goudpartner van VFC Vlaardingen. Juist de aanwezigheid van de zogenaamde Kwekkertjes, was voor de kinderopvang-gigant de doorslaggevende reden om zich te verbinden aan VFC Vlaardingen. Als shirtsponsor steunen zij deze Kwekkertjes.

De Kwekkertjes zijn kinderen die net 5 zijn geworden maar nog niet in competitieverband mogen voetballen. Op de woensdagmiddag krijgen deze jonge spelertjes voetbalbegeleiding in spelvorm, door enthousiaste trainers. Omdat deze vorm van trainen heel spelenderwijs is, wordt de coördinatie en timing van kinderen enorm verbeterd. Menig veelbelovend talentje is al voorgekomen uit de pool Kwekkertjes.DSC_0060

Kinderopvang Mundo
Wie de omvang en historie van Kinderopvang Mundo ziet, zal begrijpen dat zij geloven in ‘de jeugd heeft de toekomst’. Het bedrijf biedt al meer dan 40 jaar de leukste kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Schiedam, Rotterdam, Spijkenisse, Ridderkerk, Barendrecht en Vlaardingen. Mundo heeft KDV locaties (kinderdagverblijf) met dagopvang en speciale producten voor peuters. Daarnaast heeft Mundo BSO locaties (buitenschoolse opvang). Mundo heeft met veel scholen goede samenwerkingsverbanden. Bij Mundo ondernemen de kinderen: plezier maken, buiten spelen, bijzondere activiteiten ondernemen, de natuur beleven, de wereld ontdekken: dat doen kinderen bij deze kinderopvang.

VFC Vlaardingen is verheugd dat Kinderopvang Mundo zich voor de komende 3 jaar heeft verbonden aan onze vereniging.

Meer weten over Mundo Kinderopvang?

Drukwerk

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *