Slagerij van Heijst, onze nieuwe goudpartner!

slagerij_van_heijst_goudpartner _vfc_vlaardingen

Als je als slager in staat bent om bijna 20 concurrenten te overleven, 110 jaar (!!!) te bestaan in Vlaardingen en alle denkbare prijzen te winnen voor je producten, dan ben je gewoon een hele goede slager.

Het betreft Slagerij van Heijst die nu als goudsponsor van onze club VFC wordt welkom geheten. Het bedrijf is Gildeslager en staat onder andere bekend om zijn met goud bekroonde erwtensoep en rookworst. De meerwaarde van deze onderneming voor onze club is dan ook groter dan u wellicht denkt. Heel veel leden houden bijvoorbeeld graag een BBQ. Hebben een avondje gourmetten gepland staan. Zoeken een bijzonder goed en eerlijk stuk vlees. Al die leden en nog veel meer mensen uit geheel Vlaardingen en ruime omgeving, weten voor deze producten Slagerij van Heijst te vinden. Befaamd zijn de BBQ pakketten die door de vakman zelf zijn gekruid en gemarineerd. Voor precies zoveel personen samen te stellen als u zelf wenst. Een aanrader.

Raakt u in gesprek met deze ondernemer, dan zult u merken dat deze vakman bevlogen is van zijn ambacht. Hij kan u alles vertellen over eerlijk en duurzaam vlees. Hoe hij zelf zijn vleeswaren bereidt. En hoe u het beste het bij zijn bedrijf gekochte vlees kunt bereiden om keer op keer die smaaksensatie van puur prachtig vlees te ervaren.

Slager Ton Van Heijst zelf¬† “Je moet blijven werken aan je kwaliteit om deze te borgen voor je kwaliteitscertificaten en je moet blijven werken aan smaakvolle producten om mee te kunnen blijven tellen in de top van de beste slagers van Nederland.”

Kortom, met Slagerij van Heijst hebben we een goudsponsor er bij die zelf met goud onderscheiden is voor zijn producten en onze club helpt om te blijven presteren!

logo_van_heijst_vlaardingen

 

 

slagerij_van_heijst_goudpartner _vfc_vlaardingen01

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *