Sushi Kotei rug shirtsponsor VFC Vlaardingen

Sushi_Kotei_VFC_shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De beste sushi \bij de mooiste club
Eigenaar Marcel Asmus van Sushi Kotei was erg onder de indruk van de kwaliteiten van sushi. Van nature vetarm, vers en heerlijk van smaak. Hij besloot dat het nog beter kan: nog verser dan vers, en daardoor uitzonderlijk lekker van smaak. Sushi Kotei was geboren. Het bedrijf maakt inmiddels furore onder sushi liefhebbers want ‘zoals Kotei ze maakt, kun je sushi nergens anders kopen.’ De perfecte smaak van de sushi van Kotei is te danken aan twee dingen: het vakmanschap van de koks en de kraakverse producten die iedere dag en soms wel meerdere keren per dag worden geleverd door lokale leveranciers met naam.

Sushi Kotei heeft zich inmiddels verbonden aan VFC. Het bedrijf is rugsponsor en niet voor niets. Marcel Asmus zegt: “Bij een voetbalclub vind je mensen die bezig zijn met gezonde voeding. Ons sushi concept sluit daar op aan. Bovendien is het leuk om zakelijk contacten op te doen. Je leert altijd van elkaar. De naam Sushi Kotei prijkt dan ook trots op de ruggen van de VFC selectie.”

Afhalen en bezorgen
Sushi Kotei combineert dus traditionele Japanse bereidingstechnieken met lokale producten. Dat moet u ervaren en dat is heel makkelijk. Want Sushi Kotei laat u snel uw bestelling afhalen maar ook thuis bezorgen is een mogelijkheid. Ervaar het genot van vetarm eten met een rijke en complexe smaak. Verse zalm, knapperige komkommer, verse paling, fantasierijke en smaakvolle combinaties… Kotei verrast met zijn prachtige gerechten en heerlijke sushi.

Sushi Kotei black Logo

 

 

 

 

 

 

Sushi Kotei
Peperstraat 8, Vlaardingen
Telefoon:010 435 3377
Openingstijden:
Maandag           Gesloten
Dinsdag             16:00–20:30 uur
Woensdag         16:00–20:30 uur
Donderdag        16:00–20:30 uur
Vrijdag              14:00–21:30 uur
Zaterdag           14:00–21:30 uur
Zondag              14:00–21:30 uur

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *