Van Gent Hoortoestellen. Al tientallen jaren verbonden aan VFC Vlaardingen!

Als het gaat om verbondenheid van sponsors en VFC, dan spant misschien de familie van Rij wel de kroon. Berry van Rij eigenaar van de audicienzaak Van Gent Hoortoestellen, is al jarenlang bestuurslid bij onze club. Zijn opa, vader en  moeder echter zijn daarvóór ook al vele jaren actief geweest bij VFC in allerlei functies. Het ondernemen en sportief bezig zijn zit deze familie dan ook goed in het bloed.

Met het bedrijf PC Van Gent Hoortoestellen zijn Berry en Bianca van Rij op een missie: iedereen die dat nodig heeft, wordt door hem en zijn vrouw Bianca voorzien van de best denkbare gehooroplossing. Geheel afgestemd op de persoonlijke situatie en indien nodig met behulp van de meest geavanceerde technieken.

Wist u dat een op de 10 Nederlanders kampt met een hoorverlies? Eén van de redenen dat mensen letterlijk doof zijn voor hun eigen klachten, is het idee dat je er met een hoortoestel uit ziet als een gehandicapte. Niets is minder waar! Moderne hoortoestellen bieden een enorm draagcomfort en er zijn hoortoestellen die nagenoeg onzichtbaar zijn. Deze geavanceerde apparaatjes zijn ultraklein en versterken het spraakgeluid terwijl ze het omgevingsgeluid (verkeer, windgeruis, ratelende koffiemachine enz) weren. Het resultaat: elk woord helder kunnen verstaan. Uiteraard levert Van Gent Hoortoestellen deze hooroplossingen.

Het zal duidelijk zijn dat zo’n bevlogen ondernemer een aanwinst is voor onze vereniging. Een Van Rij geeft niet op voordat een oplossing gevonden is, is zijn credo. Dat blijkt ook tijdens de bestuurspraktijk waar gretig gebruik wordt gemaakt van Berry’s kwaliteiten als denktank en het diplomatiek afwikkelen van moeilijke kwesties. Vanaf 2015 is Van Gent Hoortoestellen bij VFC Goudsponsor geworden. Dit geeft nog maar eens aan hoezeer het bedrijf vertrouwen heeft in de capaciteiten van de diverse teams en hoe de betrokkenheid bij onze vereniging onderstreept mag worden.

Dus heeft u problemen met uw gehoor, loop even binnen voor een gratis hoortest!

PC Van Gent Hoortoestellen
Korte Hoogstraat 6A, 3131 BK Vlaardingen
Telefoon:  010-2480070

www.hoortoestellen-vangent.nl

groot_vlaardingen_van_gentvanGent_hoogstraat _vlaardingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *