Over Vrienden van VFC

Welkom bij de Vrienden van VFC,

Sponsorschap moet meer inhouden

Wij geloven dat het sponsorschap meer zou moeten inhouden dan het ondersteunen van een vereniging in ruil voor een reclamebord. Het nieuwe clubgebouw geeft ons de kans u meer te bieden als sponsor.

Naast de exposure die wij voor u kunnen creëren zullen er gedurende het voetbalseizoen minimaal twee activiteiten worden georganiseerd waarbij u de mogelijkheid geboden wordt in een informele sfeer uw mede sponsoren te leren kennen, uw relatie-netwerk te versterken en uw business te bevorderen. Met deze activiteiten willen wij onze clubcultuur combineren met een commerciële insteek om tot een gezellige en productieve avond te komen.

Met het oprichten van de businessclub hopen wij onze jeugdopleiding verder te kunnen ontwikkelen, de leden optimale faciliteiten te bieden en op zowel prestatief als recreatief gebied onderscheidend te kunnen zijn in de regio.

Doel Vrienden van VFC 

De stichting business club VFC Vlaardingen heeft als doel de jeugdafdeling van VFC financieel te ondersteunen. Binnen de regio waterweg is VFC één van de grootste verenigingen en heeft het één van de betere jeugdopleidingen. De Vrienden van VFC ondersteunen de jeugdopleiding van de vereniging. Met uw hulp willen we de ingeslagen weg van afgelopen jaren verder vervolgen.

Het ontwikkelen van de jeugdopleiding om met het 1e en 2e elftal op een zo hoog mogelijk niveau te acteren terwijl de identiteit van de club behouden blijft en ook op recreatief gebied onderscheidend te zijn in de regio.

Samenwerking  

Zoals eerder gesteld willen we de omschakeling maken van éénzijdige sponsoring naar een samenwerking met voordelen voor u én voor VFC. De doorgemaakte groei en de prestaties van de afgelopen seizoenen zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam veelvuldig gezien kan worden op het sportpark en in de media, en door de wisselende activiteiten die gedurende het seizoen georganiseerd zullen worden willen wij een bijdrage leveren aan uw professionele doelstellingen.

Evenementen

De Vrienden van VFC vinden het belangrijk dat de Vrienden regelmatig met elkaar in contact worden gebracht. Enerzijds uit zakelijke overwegingen, anderzijds vanwege de prettige sfeer tijdens bijeenkomsten die voor de Vrienden van VFC worden georganiseerd. De businessclub avond met spreker, bierproeverij of het regionaal bekende ‘Avondje VFC’, als Vrienden van VFC organiseren we elk seizoen diverse evenementen. Een ontspannen en informele manier van contacten opbouwen en onderhouden.

Donaties aan goede doelen

Ook ondersteunen de Vrienden van VFC enkele goede doelen zoals Stichting De Kwekkers, Bike4Parkinson, De Zonnebloem en KiKa. Het Internationaal Toernooi van VFC staat elk seizoen in het teken van een ander goed doel.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als lid van de businessclub en als Vriend van VFC!