Over Vrienden van VFC

Welkom bij de Vrienden van VFC,

Sponsorschap moet meer inhouden.

Wij geloven dat het sponsorschap meer zou moeten inhouden dan het ondersteunen van een vereniging in ruil voor een reclamebord. Het nieuwe clubgebouw geeft ons de kans u meer te bieden als sponsor.

Naast de exposure die wij voor u kunnen creëren zullen er gedurende het voetbal- seizoen minimaal twee activiteiten worden georganiseerd waarbij u de mogelijkheid geboden wordt in een informele sfeer uw medesponsoren te leren kennen, uw relatie- netwerk te versterken en uw business te bevorderen. Met deze activiteiten willen wij onze clubcultuur combineren met een commerciële insteek om tot een gezellige en productieve avond te komen.

Met het oprichten van de business club hopen wij onze jeugdopleiding verder te kunnen ontwikkelen, de leden optimale faciliteiten te bieden en op zowel prestatief als recreatief gebied onderscheidend te kunnen zijn in de regio.

Doel Vrienden van VFC

De stichting business club VFC Vlaardingen heeft als doel de jeugdafdeling van VFC financieel te ondersteunen. Met uw hulp willen we de ingeslagen weg van afgelopen jaren verder vervolgen. 

Het ontwikkelen van het jeugdopleiding om met het 1e en 2e elftal op een zo hoog mogelijk niveau te acteren terwijl de identiteit van de club behouden blijft en ook op recreatief gebied onderscheidend te zijn in de regio.

Samenwerking

Zoals eerder gesteld willen we de omschakeling maken van éénzijdige sponsoring naar een samenwerking met voordelen voor u én voor VFC. De doorgemaakte groei en de prestaties van de afgelopen seizoenen zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam veelvuldig gezien kan worden op het sportpark en in de media, en door de wisselende activiteiten die gedurende het seizoen georganiseerd zullen worden willen wij een bijdrage leveren aan uw professionele doelstellingen. 

Wij hopen u te mogen verwelkomen als lid van de business club en als vriend van VFC.